ДРУЖЕСКИ ШАРЖ
Ех, вие, "откровени" манивели!
За вас няма делници, недели.
Завъртате и палите мотора.
Няма ли работа за вас бе, хора?
По цял ден краката си клатите,
Не можете само нета да платите
Осем часа, търкате бюрата
А после искате голяма заплата.
Вместо половинките да гушкате,
И нощем в "Откровения"се мушкате.
Кога пишете, кога пък четете,
Кога ги правите заедно и двете.
Всеки намира какво да си прави,
Но най-много правите коментари.
И все положително оценявате
На благодарствени усмивки се надявате.
Във сайта сте като едно семейство цяло,
Такова другаде не се е и видяло.
Кои роднини, кои пък сте комшии,
Ама си пасвате поне по щуротии.
Малко са тук като мен пенсионерите,
Радваме се, че с един аршин ни мерите.
За тези мои думи не ме корете,
Знам, че ме разбирате, не се сърдете!
Нали си знаете, че ви обичам всички,
Защото сте весели и много добрички?
Усмивки със обич на всичките давам,
Целувки за късмет със радост раздавам.
Бог да ви дава здраве, много добро,
Бъдете мечтатели! И... остро перо!!!!!!
© Нели Все права защищены