6.06.2007 г., 8:29 ч.

* * * 

  Поезия
501 0 6
 

       ДРУЖЕСКИ  ШАРЖ




Ех, вие, "откровени" манивели!

За вас няма делници, недели.

Завъртате и палите мотора.

Няма ли работа за вас бе, хора?

По цял ден краката си клатите,

Не можете само нета да платите

Осем часа, търкате бюрата

А после искате голяма заплата.

Вместо  половинките да гушкате,

И нощем в "Откровения"се мушкате.

Кога пишете, кога пък четете,

Кога ги правите заедно и двете.

Всеки намира какво да си прави,

Но най-много правите коментари.

И все положително оценявате

На благодарствени усмивки се надявате.

Във сайта сте като едно семейство цяло,

Такова другаде не се е и видяло.

Кои роднини, кои пък сте комшии,

Ама си пасвате поне по  щуротии.

Малко са тук като мен пенсионерите,

 Радваме се, че с един аршин ни мерите.

За тези мои думи не ме корете,

Знам, че ме разбирате, не се сърдете!

Нали си знаете, че ви обичам всички,

Защото сте весели и много добрички?

Усмивки със обич на всичките давам,

Целувки за късмет със радост раздавам.

Бог да ви дава здраве, много добро,

Бъдете мечтатели! И... остро перо!!!!!!













© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • благодаря!обичам ви!
  • Много хубаво откровение!Поздравления,мила!
  • "Кои роднини, кои пък сте комшии,
    Ама си пасвате поне по щуротии."
    ...
    Целувки и за теб, Нели!
  • благодаря момичета! това се роди през почивните дни. харесаха ми закачките и коментарите ,позасмях се и си казах-"манивели" и така се подреди! лек ден и целувки за късмет!
  • Ето едно откровено откровение... Хареса ми...
  • Благодаря Нели!Поздрави и на теб за хубавия стих и усмивки и през този ден
Предложения
: ??:??