27 июн. 2007 г., 22:43

* * * 

  Поэзия
476 0 5
 


Не мога да разбера какво става с мен,

сменям настроения по няколко на ден,

чувства и емоции ме изпепеляват,

спомени се връщат и пак отминават.

Изпадам в нега, изпадам в умиление,

после се замислям за сладко отмъщение.

Отново потъвам в дълбока размисъл,

задавам си въпроса има ли смисъл?

Не трябва ли всичко да остане назад,

животът ми да вземе някакъв обрат?

Трябва от миналото да се отърся

и нова цел в живота да си потърся.

От старите спомени ще свия венец,

ще ги превържа със черен конец,

ще ги хвърля да плуват в река от забрава,

нека всичкото зло назад да остава!

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??