1 окт. 2004 г., 18:13

* * * 

  Поэзия
1124 0 2
Мечти и трепети прекрасни
били са само сън лъжовен
днес те различни са и постни
и мрачни като ден дъждовен.
Във тях се вричах и копнеех,
но няма нищо вечно на света
преди се радвах и лудеех
сега това е само суета.
А ти си част от тези мисли мои,
обичах те и бях щастлива,
но са били измама тези думи твои,
разбирам го,боли ме и умирам.
А случват се и хубави неща-
купони,дискотеки и фиести,
но са посредствени като дъжда
не биха се сравнили с наште срещи.
И всичко е останало в спомена назад
днес ти си безразличен и студен към мен
дори да имаше възможност за обрат
ще липсва смисъла във този ден.
Да махнем със ръка и да вървим по пътя си
било е хубаво,но днес не е,
да съхраним във нас мечтите си,
тъй утре ще е по-добре.

© Десислава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??