26 февр. 2007 г., 12:27

*** 

  Поэзия
932 0 12

                            

Красотата на човека –

мисля си –

е в това да свети

тихо
и  неповторимо.

И без претенциите,

че е слънце - някакво -

да вдъхновява цял живот

луни

за тяхно собствено излъчване.

© Дачо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??