Feb 26, 2007, 12:27 PM

*** 

  Poetry
931 0 12

                            

Красотата на човека –

мисля си –

е в това да свети

тихо
и  неповторимо.

И без претенциите,

че е слънце - някакво -

да вдъхновява цял живот

луни

за тяхно собствено излъчване.

© Дачо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??