16 окт. 2004 г., 15:26

* * * 

  Поэзия
1004 0 1
Срещнах те съвсем случайно,
беше хубав слънчев ден,
погледите ни се преплетоха
и усмивката ти бе за мен.
Щастлива бях при тази среща,
защото пламна между нас
искра гореща.
Искра,която не угасва-
гори със силен плам,
искра на любовта прекрасна-
готова съм за теб докрай
да се раздам.
Нека любовта ни да е свята
да изпълва нашите сърца,
нека като песен на съдбата
да ни дарява само красота.
Зная аз,че ме обичаш и за мен
на всичко си готов
поради,което вярвам,че не ще угасне
нивга нашата любов!

© Десислава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??