18 июн. 2007 г., 18:04

* * * 

  Поэзия
1119 0 1
                                            Може би...


 

Може би сбърках, че отворих вратата на стаята и те чаках да дойдеш?

Може би мислех, че искам точно това.

Може би исках да чувствам дъха във врата си.

Може би исках нещо, но не точно това.

Може би просто трябва да тръгна.

Може би трябва да хвърля ключа.

Може би вече не искам при теб да се върна.

А може би само изричам лъжа след лъжа.

© Мерт Птах Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??