Jun 18, 2007, 6:04 PM

* * * 

  Poetry
1035 0 1
                                            Може би...


 

Може би сбърках, че отворих вратата на стаята и те чаках да дойдеш?

Може би мислех, че искам точно това.

Може би исках да чувствам дъха във врата си.

Може би исках нещо, но не точно това.

Може би просто трябва да тръгна.

Може би трябва да хвърля ключа.

Може би вече не искам при теб да се върна.

А може би само изричам лъжа след лъжа.

© Мерт Птах All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??