15 янв. 2006 г., 12:29

* * * 

  Поэзия
880 0 1

В душата болка пак напира,
не мога вече да я победя.
Сама съм и страх ме е да мисля,
а как искам да си върна радостта.

Как искам някой да обичам,
да виждам блясък в нечии очи,
да го прегърна щом тъга почувствам,
гласът му да секне моите сълзи...

И виновна ли съм нека аз да страдам
щом така ще бъде по-добре,
но искам някой който да обичам,
искам някой който да ме разбере.

© Дамяна Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ще дойде ден и този някой сам ще те открие Всичко ще се случи когато най-малко го очакваш....Браво за стихчето 6+
Предложения
: ??:??