20 мая 2006 г., 11:38

***** 

  Поэзия
537 0 1

Вървя сама, безцелно, без посока,

дочувам само ромон на вода.

Едва ли е река така дълбока,

както облялата ме самота.


Не виждам, не усещам, не мечтая

и сякаш влизам в стъклен коридор.

Света отвън опитвам да позная,

крещя наум и нямам отговор.


Нощта се спуска бавно върху мен

и блясъкът навън изчезва плавно.

Как да дочакам утрешния ден,

щом го посрещам тихо и безславно?...

© Зл Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??