19 мар. 2009 г., 01:29

* * * 

  Поэзия » Любовная
447 0 5

 

Тъй както слънцето с лъчи разпуква

на розата цвета червен,

а вятърът със полъха разбунва

пламък, от жарта роден,

така и ти в душата ми събуждаш

любов и страст, и нежност, и копнеж...

 

Косите ми, разрошени,

                 попиват твоя аромат;

и устните, целунати,

                 дъха ти носят и шептят;

очите ми, погледнати

                 запазват образа ти в мен;

а сърцето ми, обичано,

                 за теб жадува нощ и ден.

Това съм Аз,

а всичко друго - Ти.

 

© Анахид Чальовска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??