7 июн. 2007 г., 20:55

:((( 

  Поэзия
915 0 3
 

Дотук не свършва всичко,

Не изтривай тъй бързо спомена за мен.

Ще дойде слънчев ден

и ние ще се съберем.

Аз не ще забравя тебе,

не мога да помисля даже за това.

Дано и ти не ме забраиш,

защото вярвам в любовта...

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??