7.06.2007 г., 20:55 ч.

:((( 

  Поезия
914 0 3
 

Дотук не свършва всичко,

Не изтривай тъй бързо спомена за мен.

Ще дойде слънчев ден

и ние ще се съберем.

Аз не ще забравя тебе,

не мога да помисля даже за това.

Дано и ти не ме забраиш,

защото вярвам в любовта...

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??