11 апр. 2007 г., 22:39

* * * 

  Поэзия
611 0 0
  Ти си всичко за мен,
ти си ми и нощ и ден.
Без теб сърцето ми не бие, 
а душата ми от болка вие.
За теб на всичко съм готова,
ще вкуся сладката отрова,
за теб във ада бих горяла,
сред диви вълци бих живяла.
За теб ще вляза в бурните вълни,
животът си ще дам дори.
За теб аз мисля непрестанно 
и твойто име шепна постоянно.
Нима е грях, че те желая,
дори да е, не мога да го осъзная.
От съдбата аз съм надарена,
че любовта ми с теб е споделена!

© Добромира Добрева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??