23 сент. 2009 г., 11:40

***(10/42) 

  Поэзия
1120 0 21

 

 

 

Стаен край червени врати,  

подло подменяше знаците вятърът.

Закъснях да премина чертата,  

а уж във ръцете си носех

безвременност.

Всеки ден стана сряда -

препълнен със празност.

В безпространство увиснах -

и вървях, и се губех,

и се спъвах в безсебе си.

 

 

 

На Д. 

 

 

 

 

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??