26 мар. 2010 г., 15:15

10 неща, които обичам в теб 

  Поэзия » Любовная
3847 0 2

 

 

Обичам усмивката, с която ме даряваш сутрин.

Обичам целувките, които усещам през деня.

Обичам погледа, с който ме изпиваш - обичам те сега!

 

Обичам начина, по който се обличаш - стила, който криеш в теб;

обичам да усещам нежния ти допир - допирът от твоите ръце.

 

Обичам силната прегръдка, с която казваш, че съм твоя;

начина, по който ме караш да се чувствам -

обичам те, любов моя!

 

Обичам това, че си винаги до мен,

обичам и мисълта за теб всеки ден.

 

Обичам те не само заради това какъв си ти,

но и заради това какава съм аз, когато съм със теб -

 

Обичам те,

слънце мое!

© Александра Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??