6 февр. 2021 г., 23:41  

14-и февруари 

  Поэзия » Любовная
348 0 0

Жадувам аз красота и нежност,

близо е празникът на любовта.

Унасяш ме в безметежност,

искам към теб да полетя.

 

Но и болка аз усещам,

че повече няма да те видя,

а обичам те горещо,

прощавам грубост и обида.

 

Че помня твоята доброта,

лъчи озариха тъмната нощ

на злото и греха в света,

изгря слънце с голяма мощ.

 

И неговите лъчи топлят мен

в тоя студ, в тая зима

и от нежност аз съм упоен,

упоен от теб, любима!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??