Отново сме наказани от Бог!
Отново ни връхлита днес трагедия.
15 живота отлетяха -
загубени във Охридското езеро.
Защо се случва винаги така,
когато каниме се да празнуваме?
И как не виждаме в трагедиите знак,
че много лоши, много грешни станахме?
И нека да сведем сега глави
пред паметта на всички тези хора,
които тръгнаха с усмивка днес
към последното в живота си пътуване.
---
Поклон пред паметта им!
© Анна Дюлгерова Все права защищены