Sep 5, 2009, 8:04 PM

15 живота отлетяха - загубени във Охридското езеро 

  Poetry » Civilian
770 0 16

Отново сме наказани от Бог!

Отново ни връхлита днес трагедия.

15 живота отлетяха -

загубени във Охридското езеро.

 

 

 

 

 

 

 

 

Защо се случва винаги така,

когато каниме се да празнуваме?

И как не виждаме в трагедиите знак,

че много лоши, много грешни станахме?

 

 

 

 

 

 

 

 

И нека да сведем сега глави

пред паметта на всички тези хора,

които тръгнаха с усмивка днес

към последното в живота си пътуване.

 

 

---

Поклон пред паметта им!

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??