17 июл. 2009 г., 14:58

* * * 

  Поэзия
462 0 0

Тя няма тая власт

да те контролира, както аз.

Пропадаш с нея ти

и добре го знаеш, нали?

Каквото беше, беше преди.

Изгуби ме ти.

Оставаш в миналото ми,

продължавам напред, разбери.

Затъваш все повече с

алкохол и пари.

Хайде, върви при леките жени.

Които за живота не говорят,

а за малко бяло на бога се молят.

© Йолина Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??