27 янв. 2013 г., 11:01

* * * 

  Поэзия
348 0 0

на един дъх

и после празнота,

на едни дъх и после надежда,

че това пространство ще се насити

с твоята безумна надежда,

която струва повече

от мига на самота

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??