7 нояб. 2020 г., 07:48

21 грама 

  Поэзия » Другая
472 5 5

"Тя - душата е с тегло 21 грама и плътността и е 175 пъти по-малка от тази на въздуха ..." - какво значение има, след като не са до нас, не са ли!!!

 

Днес мълча, не че имам въпроси
от рода "как е Там" - все наивни.
Дим от свещи лежерно се носи
и виното само се налива.

 

Някой чува ли, искат ли още ...
/тези сладки са толкова гадни/!
Алкохолът - приятел от снощи
е затоплил ръцете ми хладни.

 

Нищо работа ... колко живота,
малко радости и много мъка,
и надбягване, после "тежко ти".
То - "великото" свършва" е тука!

 

Рими търсиш, но аз не ги мога,
имам няколко сбъркани мисли.
Бог да прости душите им! - Боже,
само казвам, че много ми липсват!

 

© Анастасия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??