14 окт. 2014 г., 10:07

... 

  Поэзия » Другая
470 0 1

Безизразни, тъмни очи

поглеждат широкия свят,

тълпата е тук, но мълчи

загледана в своя парад.

Неверници, мъртви души,

бродят по дългата шир,

затварят устата на грешни слепци

в името на земния мир.

Гибел, страдание, празна надежда

в болка се превръща светът

мълчанието туй след себе си повежда,

в изгнание душите ще умрат.

 

© Гери Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??