15 июл. 2008 г., 20:06

* * * 

  Поэзия » Любовная
766 0 1
 

 

Не съм тъй честна както мислиш ти,

не съм невинна, ти недей да вярваш!

Че другиму аз бях, че се сгодих

след теб за мъката коварна...

 

Откакто теб те няма на света

посърнах аз и заживях във грях,

но ти недей ме съди за това,

аз два пъти жена ти бях...

                                          

 

 2003 г.

© Елица Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??