15.07.2008 г., 20:06 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
819 0 1
 

 

Не съм тъй честна както мислиш ти,

не съм невинна, ти недей да вярваш!

Че другиму аз бях, че се сгодих

след теб за мъката коварна...

 

Откакто теб те няма на света

посърнах аз и заживях във грях,

но ти недей ме съди за това,

аз два пъти жена ти бях...

                                          

 

 2003 г.

© Елица Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??