Jul 15, 2008, 8:06 PM

* * * 

  Poetry » Love
820 0 1
 

 

Не съм тъй честна както мислиш ти,

не съм невинна, ти недей да вярваш!

Че другиму аз бях, че се сгодих

след теб за мъката коварна...

 

Откакто теб те няма на света

посърнах аз и заживях във грях,

но ти недей ме съди за това,

аз два пъти жена ти бях...

                                          

 

 2003 г.

© Елица Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??