Спирачки.
Излизам.
Не дишам.
Чужди са.
Падам.
И плача.
Очаквам те,
няма те,
лъжа се.
Месеци.
Нищо са.
Мечти-призраци,
тяло живо без признаци.
Никога
нечакаща,
всякога обичаща.
Тих звук,
камбани.
И листове раздрани.
Не искам,
не мога,
повярвай.
Къде си,
в тревога
без теб съм
и с теб съм.
Нищожна,
чакаща,
в гора изгубена,
душа дъждовна...
© Безстрашна Все права защищены