1.12.2011 г., 16:06 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
630 0 1

Спирачки.

Излизам.

Не дишам.

Чужди са.

Падам.

И плача.

Очаквам те,

няма те,

лъжа се.

Месеци.

Нищо са.

Мечти-призраци,

тяло живо без признаци.

Никога

нечакаща,

всякога обичаща.

Тих звук,

камбани.

И листове раздрани.

Не искам,

не мога,

повярвай.

Къде си,

в тревога

без теб съм

и с теб съм.

Нищожна,

чакаща,

в гора изгубена,

душа дъждовна...

© Безстрашна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно е!Поздрав!
Предложения
: ??:??