17 июн. 2009 г., 12:22

* * * 

  Поэзия » Другая
503 0 5

 

 

 

 

 

                                                         Не си отива

                                                         времето.

                                                         Не се менят

                                                         годините.

                                                         Не сещаме,

                                                         мрак и студ.

                                                         Очите ни

                                                         променят си

                                                         цвета с годините.

                                                         И дрехите променяме.

                                                         Да можеше небето да е синьо.

                                                         Водата да е мокра.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Атанас Ганев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??