Събудих се! Тъмно е!
Не виждам! Студено е!
Къде си? Сънувах ли?
Няма те...! Тъжно е!
Спомням си! Беше тук!
Сега къде си? По-щастлив ли си?
Теб боли ли те? Забрави ли...?
Не можеш да забравиш, нали?
Стах ли те е? Мен - да !
Аз ще ти помогна, ще те спася...
Искаш ли? Да?!
Тогава защо си тръгна?
Връщаш ли се? А аз тук ли съм?
Търси ме! Намери ме!
... Но побързай!!
Без теб бавно умирам...
© Габи Все права защищены