1.10.2009 г., 0:16 ч.

* * * 

  Поезия
350 0 1

                            Събудих се! Тъмно е!

                            Не виждам! Студено е!

                            Къде си? Сънувах ли?

                            Няма те...! Тъжно е!

 

 

                            Спомням си! Беше тук!

                            Сега къде си? По-щастлив ли си?

                            Теб боли ли те? Забрави ли...?

                            Не можеш да забравиш, нали?

 

 

                            Стах ли те е? Мен - да !

                            Аз ще ти помогна, ще те спася...

                            Искаш ли? Да?!

                            Тогава защо си тръгна?

 

 

                            Връщаш ли се? А аз тук ли съм?

                            Търси ме! Намери ме!

                            ... Но побързай!!

                            Без теб бавно умирам...                                                            

© Габи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??