21 авг. 2009 г., 17:27

3 в 1 от буква "Ч" 

  Поэзия » Юмористическая
383 0 4

       Чаша

 

Най-вярната клика

на алкохолика.

Нейна политика

е да го натика.

 

              Чук

 

Инструментът, биващ татко

на всичко механично.

Щом не тръгне нещо гладко,

той се вписва там отлично.

Само с негова намеса

вижда края си процесът.

 

            Честен

 

Работещ на заплата

човек обикновен,

снасящ месечно в хазната

дан определен.

Чинно плаща, до стотинки,

въпреки, че ясно знае,

че със трънки и глогинки

ще остане той накрая.

© Марин Цанков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??