Навън е есенно безвремие..
Притихнала и натежала е душата -
преминала през поривите летни,
прегръщала се с жарко лято,
сега мечтае за спокойствие
за глътка младо, щуро вино,
за валс със есенните листи
сред мирисът на зрели дюли.
© Надежда Тодорова - НадиКа
© Надежда Тодорова - НадиКа Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
Есента - сезон на равносметка, сезон на мъдрост, сезон на тъжна красота »