4 мар. 2008 г., 12:17

*** 

  Поэзия » Другая
836 0 4

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

 

За петнадесет лева
неустоимо привлекателен,
той е Вашият роман.

 

Колко жалко -
романът е кофти,
не струва,


не Ви доставя наслада,
душевен оргазъм.


Хората умряха
отдавна,


но Алхимикът е тук,
поднасящ доза удоволствие
на фригидните жени.


И всички онези евреи,
които могат да лижат
по-добре и от Сафо,
да доставят наслада,

от която

ти иде да свършиш,

макар че са мъже...
макар че са евреи
и ти за тях си онзи
грозен,
светещ,
нацистки полилей,
или лампа,
или пък свещ,
каквото и да е...


За петнадесет лева
жената става добра в любовта,


независимо дали е Коелю
или онзи богоизбран педал,
или е просто жена,
дали обича маслини,
или пък бадеми,
дали е незадоволена...
незадоволителна.


Не защитавам жените,

мразя ги,

но това е -
дайте ни

Коелю + Евреин

и не ни търсете.

..........

 

© Йоанна Събева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Интересно е...Добре дошла!!!!
  • Лирическата/ят май освен жените мрази и евреите, и Куелю, и педалите. Може би всички, освен себе си т.е. живот-омраза.
  • Малииии!!! Доста бяс! Интересен стих!
    А за Коелю - ми нищо особено, опит за дълбочина/всуе/ - чувал съм и определението "философска проза за широк кръг читатели", само дето не успях да открия философията! Поздрави!
  • ХахаХААхахахаааааааа!!!!!!!!!!!
    Да пием за Коелю и богатата му аудитория фригидни еманципатки!
Предложения
: ??:??