The work is not suitable for people under 18 years of age.
За петнадесет лева
неустоимо привлекателен,
той е Вашият роман.
Колко жалко -
романът е кофти,
не струва,
не Ви доставя наслада,
душевен оргазъм.
Хората умряха
отдавна,
но Алхимикът е тук,
поднасящ доза удоволствие
на фригидните жени.
И всички онези евреи,
които могат да лижат
по-добре и от Сафо,
да доставят наслада,
от която
ти иде да свършиш,
макар че са мъже...
макар че са евреи
и ти за тях си онзи
грозен,
светещ,
нацистки полилей,
или лампа,
или пък свещ,
каквото и да е...
За петнадесет лева
жената става добра в любовта,
независимо дали е Коелю
или онзи богоизбран педал,
или е просто жена,
дали обича маслини,
или пък бадеми,
дали е незадоволена...
незадоволителна.
Не защитавам жените,
мразя ги,
но това е -
дайте ни
Коелю + Евреин
и не ни търсете.
..........
© Йоанна Събева All rights reserved.