16 окт. 2012 г., 17:38

* * * 

  Поэзия » Любовная
366 0 0

 

* * *

 

Самотни нощи,

във които

прегръща ме

единствен вятърът.

Шепти отвън

във клоните,

че ме обича

и винаги

ще ми е верен.

 

Но дните ми

са толкова

красиви...

Търкалят се

във четири

посоки

и до небето

път чертаят ми,

защото

 

тогава съм

в прегръдките

на друг!...

 

 

 

 Вили Димитрова

16.10.2012 г.

© Вили Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??