... ти сама си си
достатъчна.
Искрящо утро.
Златен залез.
... сбъдната мечта.
Като воал косите ти
преливат в огън и
страдание.
.................................
Ти самата си достатъчна.
Завивка от
горящи въглени.
Топлиш.
Като Феникс,
тъгата пепелиш.
Полетът ти
сбъдва -
радостта.
© Атанас Ганев Все права защищены