Dec 27, 2009, 11:02 AM

* * * 

  Poetry » Other
581 0 4

 

 

 

                                                        ... ти сама си си

                                                        достатъчна.

                                                        Искрящо утро.

                                                        Златен залез.

                                                        ... сбъдната мечта.

                                                        Като воал косите ти

                                                        преливат в огън и

                                                        страдание.

                                                        .................................

                                                        Ти самата си достатъчна.

                                                        Завивка от

                                                        горящи въглени.

                                                        Топлиш.

                                                        Като Феникс,

                                                        тъгата  пепелиш.

                                                        Полетът ти

                                                        сбъдва -

                                                        радостта.

 

© Атанас Ганев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??