19 июл. 2008 г., 21:51

  Поэзия » Любовная
597 0 4
Денят ми се зарежда с красота
само от една твоя усмивка.
По-различно гледам на света,
струва си – каква щастливка...

Денят ми се зарежда с истина
от слънчевия допир на ръка.
И чувствам се свято пречистена,
бистра и жива както река,
... някъде там край тополите свивам,
светли блещукащи камъни спряла.
В нишка съдбовна крайбрежно извивам.
И над вълните и съм оцеляла.

Денят ми се зарежда с магия
от кестеновото на твоите очи.
Избистрената нежност да открия -
те галят ме с весели, живи лъчи.

Денят ми се зарежда с доброта,
когато усетя дъха ти в косите ми.
Политаме двамата над света,
там, където мечтите са скрити!

29.09.2007г.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??