Дяволът откърши
късове от
неоткрити светове
и се разцепи
в знойни страсти.
Накацали врабчета,
като лешояди,
оглозгаха очите.
Надвиснали любови
го тласкаха в
кацата с катран.
Потъна.
"О, миг, поспри"
Ужас!
Поникна цвете.
© Атанас Ганев Все права защищены
Но само една- да те извади оттам...
И да поникнат много цветя!
Поздрав,Наско!