10.09.2011 г., 12:02 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
520 0 1

 

 

 

                                                 Дяволът откърши

                                                 късове от

                                                 неоткрити светове

                                                 и се разцепи

                                                 в знойни страсти.

                                                 Накацали врабчета,

                                                 като лешояди,

                                                 оглозгаха очите.

                                                 Надвиснали любови

                                                 го тласкаха в

                                                 кацата с катран.

                                                 Потъна.

                                                 "О, миг, поспри"

                                                 Ужас!

                                                 Поникна цвете.

                                                

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Всяка любов може да те тласне в катрана!
    Но само една- да те извади оттам...
    И да поникнат много цветя!
    Поздрав,Наско!
Предложения
: ??:??