28 мая 2017 г., 02:03

*** 

  Поэзия » Любовная
546 0 3

 

Понякога гледайки те отдалече
така потънала в стихията на нотите безкрайни,
така загубена в безкрайното небе
и така самотна като изчезващия ден.

 

Искам да се доближа до теб,
както тихо падат капките дъждовни
по повърхността на бурните вълни
и да стана част от дъждовната ти песен.

© Емил Костов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??