May 28, 2017, 2:03 AM

*** 

  Poetry » Love
548 0 3

 

Понякога гледайки те отдалече
така потънала в стихията на нотите безкрайни,
така загубена в безкрайното небе
и така самотна като изчезващия ден.

 

Искам да се доближа до теб,
както тихо падат капките дъждовни
по повърхността на бурните вълни
и да стана част от дъждовната ти песен.

© Емил Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??