31 июл. 2008 г., 23:06

* * * 

  Поэзия
522 0 3
 

 

 

С теб живея всеки ден,

на мислите ми ти си в плен!

Дори да искаш, нямам план,

как можеш да избягаш сам

от този сложен лабиринт,

защото изхода не знам!...

 

 

* * *

 

Ще се излея в твоя град,

в твойте мисли, в твоя свят.

И ще очакваш всеки път -

изгревът да донесе дъжда!

 

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??