С теб живея всеки ден,
на мислите ми ти си в плен!
Дори да искаш, нямам план,
как можеш да избягаш сам
от този сложен лабиринт,
защото изхода не знам!...
* * *
Ще се излея в твоя град,
в твойте мисли, в твоя свят.
И ще очакваш всеки път -
изгревът да донесе дъжда!
© Неделина Кабаиванова Всички права запазени
Прегръдка от Враната!