27 апр. 2012 г., 15:38  

Пред вартите на Ада 

  Поэзия » Любовная
871 0 3

Когато сърцето обича,

когато сърцето трепти,

когато сърцето в кръв се обтича

пред твоите кафяви очи.

 

Тогава разбира – това е измама.

И тебе вече отдавна те няма.

Загубил всичко – душа и сърце,

печален образ е твойто лице.

 

То носи ми болка, и мрак, и тъга,

която почерня моята нежна душа.

Аз искам приятел, аз искам опора,

и таз си надежда ще нося до гроба.

 

Приятел е този, който е готов

да направи всичко за твоята любов.

И помни, и знае – това, което даваш,

е винаги по-малко от каквото получаваш.

 

Аз мога да пиша в рими и строфи,

защото сърцето бясно се носи

към пропаст голяма със много въпроси...

© Светлин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря Кланабез... Ще се постараем, защото след като ни липсва талант... остава труд и хъс. За опит няма да говоря
  • Благодаря ти за подкрепата Иваничка.
  • Поздравявам те!
    Едно голямо ,,Браво'' за стихотворението!
Предложения
: ??:??