21 янв. 2015 г., 07:43  

*** 

  Поэзия » Любовная
563 0 1

                      

                       ***

Песен - която разказва за страст,

за кръвта по-гореща от лава.

Песен - която разказва за нас

и вълшебния танц по жарава.

 

Песен, която страха ще стопи

и сивото в сивия делник ще смаже.

Песен, която променя съдби

и взривява планетите, даже!

 

Песен - въздишка и нова зора.

Песен, родена в сърце на торнадо.

Песен - живот и магия добра.

Песен - любов и възкръснала младост.

 

 

 

                                                                                                        На Т.М. ( тя си знае защо :) )

© Цветелин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??