12 июл. 2009 г., 17:27

5 в 1 от буква "Г" 

  Поэзия » Юмористическая
494 0 9

             Гише

 

Там, където бюрократа

обяснява на лицата,

със изискан маниер,

де й зеления хайвер.

 

            Грешка

 

Глупаво деяние

след миг на невнимание.

Човек, ако повтори

такова, то редът

посочва, че ще стори

го пак за трети път.

 

    Градски автобус

 

Вид подвижна клетка

с хора в здрава плетка.

За да слезе пък един,

нужна е маневра сложна —

всяка дама, господин,

правят тя да е възможна.

 

       Гадател

 

Лъжец с въображение

и психо отклонение.

След кратко провидение

от друго измерение,

със трогващо вълнение

оформя съчинение

или пък наставление

за бъдещо лечение.

 

              Гей

 

Синоним на педераст,

с мека китка или глас,

който мисли, че певец

става се с широк гъзец.

© Марин Цанков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??