Тъжна луна над
града се спусна.
Огрявайки прозореца
мой. Самотен само
скитникът под него
беше днес щастлив.
А в сърцето мое
тъжна музика звучи.
А луната жадно
над стаята ми огря.
Отпивайки от моята
тъга безкрайно пуста,
отпивайки с глътки
тежки - бавни.
© Христо Ангелов Все права защищены
С вълнение ще чакам ,как пишеш на любовна тематика.Да усетя по-чувствено усещанията ти.